Skip to main content

Om kliniken

Vi skapar bra bett och vackra leenden varje dag
Om kliniken

Vi skapar bra bett och vackra leenden varje dag.

Kliniken startade 1989 på annan adress. Här på Gruvgatan startade vi 2016. Kliniken är nybyggd i år. Specialistklinik sedan 1989 med stor erfarenhet av vanliga-, nästan osynliga- och helt osynliga behandlingar. Vi har nästan helt säkert alla de behandlingar du kan tänka dig och som du hört talas om. Efter alla dessa år i yrket har vi stor erfarenhet av att bedöma vad som kan fungera bra för dig.

Många utbildningar (18) har genomförts inom området Invisalign med mig som kursgivare inom ramen för Align technology. Jag har utbildat specialister över nästan hela världen inom osynliga tekniker såsom Incognito och E-Brace/E-Lock. Vi har ofta specialister på besök från andra länder.

Hos oss är alltid behandlingskostnaden uppdelad under behandlingstiden utan ränta.

Vad säger våra kunder?

  • Jonas Karlsson

    Tidigare hade jag problem med mellanrum mellan tänderna (glesbett), efter min behandling är jag nu jättenöjd med mina tänder och kan le utan att skämmas. En stor fördel var att min tandställning knappt syntes (Invisalign), tack för hjälpen!
  • Erika Fransén

    Äntligen är jag nöjd när jag ser mina tänder i spegeln. Ångrar att jag inte gjort detta tidigare men det är lätt att vara efterklok ;) Stooor kram till personalen på Örtendahl Ortodonti
  • Filip Bergström

    Jag kunde inte ha tandställnng tidigare pga mitt arbete men med den osynliga behandlingen kunde jag äntligen fixa till mina tänder! Så nöjd med resultatet!